Ψάχνουν τον... τσάμπα!

Ψάχνουν τον... τσάμπα!

Γιώργος Τσακίρης
Ψάχνουν τον... τσάμπα!

bet365

Στη διοίκηση της ΑΕΚ περιμένουν το αυριανό ματς για το Europa League και ελπίζουν σε τέτοια προσέλευση κόσμου που θα τους προκύψει... προκαταβολή για μεταγραφή.

Αν κάποιος έριξε μια ματιά στον Τύπο («κιτρινόμαυρο» και μη) και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ προφανώς και απλά θα προσπέρασε, διαπιστώνοντας πως νέα ονόματα (και φωτογραφίες βεβαίως-βεβαίως) έκαναν την εμφάνισή τους που προορίζονται να καλύψουν το κενό στα χαφ και πρέπει πλέον να έχουμε ξεπράσει τις 60 υποψηφιότητες!

Θυμίζω πως το κενό στον άξονα έχει δημιουργηθεί εδώ και τόσο καιρό λόγω της αποχώρησης του Ντιοπ, τον οποίο για άγνωστο λόγο περίμεναν οι της ΑΕΚ στη Σλοβενία, αλλά και από τη μεταγραφή του Μίτσελ στη Χετάφε (αλήθεια, ακόμη το παλεύουν δήθεν στα Σπάτα να φέρουν τον Ισπανό δανεικό; Ρητορικό το ερώτημα).

Η αλήθεια όμως είναι πλέον γνωστή σε όλους: όσα ονόματα κι αν γραφτούν (είτε απασχολούν είτε όχι) για τον «κόφτη» και ίσως τον αντι-Μίτσελ εκείνος που θα αποκτηθεί θα είναι ο... τσάμπα! Ναι, σωστά διαβάζετε, μια και στην Ένωση ψάχνουν να βρουν και να φέρουν τον... τσάμπα. Έναν παίκτη δηλαδή που θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ (ως δανεικός το πιο πιθανό) χωρίς να λάβει ούτε ευρώ προκαταβολή.

Τα παραπάνω δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αύριο. Ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ποσό διαθέσιμο για προκαταβολή για μεταγραφή. Κάτι που ισχύει με την περίπτωση του Ν' Ντο (το ενδιαφέρον για τον οποίο αποκάλυψε το gazzetta.gr και επιβεβαιώθηκε από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές) μια και για να ολοκληρωνόταν η συμφωνία, απαιτούνταν προκαταβολή την οποία από τα Σπάτα αδυνατούν να βρουν! Μη φανταστείτε τρελά ποσά, κάτι περισσότερο (ίσως και λιγότερο) από 100.000 ευρώ.

Πάντως αν η προσέλευση του κόσμου αύριο στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας δεν είναι τέτοια μέσω της οποίας να προκύψει ποσό που να δύναται να δοθεί ως προκαταβολή για μεταγραφή, στην Ένωση προφανώς και θα αναζητήσουν την πιο φθηνή, την... τσάμπα (να μη χρειαστεί κοινώς να δώσουν ούτε το ποσό της προκαταβολής συνεργασίας στον παίκτη) περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα