Διαψεύδει η Μονπελιέ για Εστράδα

Διαψεύδει η Μονπελιέ για Εστράδα

Gazzetta team
Διαψεύδει η Μονπελιέ για Εστράδα

bet365

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων έχουν γραφτεί για πιθανή πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα της Μονπελιέ, προχώρησε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Λουί Νικολέν και τόνισε ότι ο Χιλιανός μέσος δεν πρόκειται να φύγει από τη Γαλλία.

Κανένα περιθώριο δεν θέλησε να αφήσει ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν, σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χιλιανό διεθνή μέσο της ομάδας του, Μάρκο Εστράδα, καθώς με δηλώσεις του στο FranceFootball.fr ανέφερε ότι δεν έχει καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα και επιπλέον ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από τη Γαλλία.

«Δεν ξέρω πώς προέκυψαν αυτά τα σενάρια, αλλά είναι εντελώς εσφαλμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Εστράδα να αφήσει τη Μονπελιέ, και εγώ ποτέ δεν έλαβα καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα. Είναι ψέμα», σχολίασε κατηγορηματικά ο πρόεδρος της Μονπελιέ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα ουσιαστικό σχετικά με το... φλέρτ του Ολυμπιακού με τον Εστράδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα