Το MEGA πιέζει την ΕΠΟ!

Gazzetta team
Το MEGA πιέζει την ΕΠΟ!

bet365

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, το MEGA ασκεί έντονες πιέσεις στην ΕΠΟ για αλλαγή της ώρας ή της μέρας διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής στο Ισραήλ, στις 2 Σεπτεμβρίου!

Το MEGA έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2012 και το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 2 Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ.

Ωστόσο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας όρισε το ματς στις 16:00 ώρα Ελλάδος, επειδή η Παρασκευή είναι αργία για το Ισραήλ και ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει πιο αργά! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr., η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του MEGA καθώς η συγκεκριμένη ώρα είναι εντελώς αντι-τηλεοπτική και από πλευράς τηλεθέασης, αλλά και από θέμα προσέλκυσης διαφημιστικού χρόνου.

Το MEGA άσκησε τις τελευταίες ημέρες έντονη πίεση στην ΕΠΟ που άρχισε τις επαφές με το Ισραήλ, καθώς ούτε και ο Φερνάντο Σάντος συμφωνούσε να γίνει το ματς μεσημεριάτικα σε υψηλή θερμοκρασία! Το πιο πιθανό, όμως, είναι να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του επίσημου αγώνα, καθώς οι αντίπαλοι της Ελλάδας δείχνουν ανένδοτοι στο θέμα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό το ματς να μεταφερθεί για το βράδυ της Πέμπτης, αρκεί να συμφωνήσουν τόσο η UEFΑ αλλά και οι άλλες ομάδες του ομίλου που είναι προγραμματισμένες να παίξουν την Παρασκευή, όπου γίνονται τα ματς Γεωργία-Λετονία και Μάλτα-Κροατία!

 

Τελευταία Νέα