Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Ξάνθη

bet365

Στις προπονήσεις επανήλθαν οι παίκτες της Ξάνθης μετά το διήμερο ρεπό τους. Με εξαίρεση τον Βασιλακάκη που έκανε ατομικό δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα.

Με μία απογευματινή προπόνηση συνέχισε την Τρίτη η Ξάνθη την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας έκαναν αρχικά πρόγραμμα ενδυνάμωσης και στην συνέχεια ασκήσεις τακτικής. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Θόδωρο Βασιλακάκη να διανύει τις τελευταίες μέρες του ατομικού του προγράμματος.

Τα εισιτήρια με Μανίσασπορ

Τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (18:30) με την Μανίσασπορ θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα στις Θύρες του γηπέδου. Όσοι ήδη έχουν γίνει μέλη της ομάδας, αγοράζοντας κάρτα διαρκείας της νέας σεζόν θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν επιδεικνύοντας το σχετικό έγγραφο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα