Επιβεβαίωση Σάλκε για Ραούλ-Μπλάκμπερν

Επιβεβαίωση Σάλκε για Ραούλ-Μπλάκμπερν

bet365

Την επίσημη κρούση της Μπλάκμπερν για τον Ραούλ επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε. Όπως ανέφερε, αν ο Ισπανός θελήσει να φύγει, θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις.

«Τη Δευτέρα (15/08) είχαμε επίσημη κρούση από την Μπλάκμπερν, η οποία έφτασε μέσω e-mail. Μετά από αυτό, ήρθαμε σε επαφή με τον μάνατζέρ του. Θα συναντηθούμε και θα συζητήσουμε με τον Ραούλ για το θέμα», είπε ο τεχνικός διευθυντής των Βασιλικών Μπλε, Χορστ Χελντ. «Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει, όμως αν μας πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, θα το σκεφτούμε και θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις. Θα υπάρχει γρήγορη απόφαση στην υπόθεσή του».

Ο Ισπανός θρύλος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στο κλαμπ λόγω διαμάχης με τον προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ. Ο 34χρονος άνοιξε λογαριασμό για τη νέα σεζόν με ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στην Κολωνία, όμως ο... σιωπηρός πανηγυρισμός του για πολλούς επιβεβαίωσε ότι είναι πλέον δυσαρεστημένος στη Γερμανία.

Σημειώνεται ότι οι Ρόβερς προσπάθησαν τον περασμένο Ιανουάριο να κάνουν το «μπαμ» με ένα άλλο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Ροναλντίνιο, όμως ο Βραζιλιάνος προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Φλαμένγκο. Αν τελικά ο Ραούλ πάρει μεταγραφή στην Μπλάκμπερν θα συναντήσει εκεί έναν παλιό συμπάικτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτός είναι ο Μίτσελ Σαλγάδο, ο οποίος δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην πρεμιέρα της Premier League, κόντρα στη Γουλβς, όντας αρνητικός πρωταγωνιστής και στα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

 

Τελευταία Νέα