«Δεν το βάζω κάτω»

«Δεν το βάζω κάτω»

Κώστας Παλαιολόγος
«Δεν το βάζω κάτω»

bet365

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό παρά το εγονός ότι έχασε το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας λόγω των υποχρεώσεών του με τις εθνικές ομάδες εξέφρασε ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Την πίστη του ότι θα παρουσιαστεί έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όποτε χρειαστεί εξέφρασε ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μπορεί να έχασε το σημαντικότερο «κομμάτι» της καλοκαιρνής προετοιμασίας λόγω των υποχρεώσεών του με τις εθνικές ομάδες, ωστόσο, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς νεαρού στόπερ:

Είχες χάσει λόγω των υποχρεώσεών σου με τις εθνικές ομάδες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Νιώθεις έτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας;

«Βεβαίως και είμαι έτοιμος. Είναι ένα μείον για εμένα ότι έχασα την προετοιμασία, αλλά δεν το βάζω κάτω και προσπαθώ να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα και να μάθω τους καινούργιους μου συμπαίκτες, τον τρόπο παιχνιδιού και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο.

Τι εικόνα έχεις σχηματίσει για τον Ολυμπιακό δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος;

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν κερδίζουμε στα φιλικά δεν πάμε και καλά. Εχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας όπως και πέρσι. Δημιουργούμε πολλές φάσεις και ελπίζω το ίδιο να γίνει και στα επίσημα παιχνίδια.

Και ένα σχόλιο για τα δυνατά φιλικά παιχνίδια με Γαλατάσαραϊ και Ιντερ;

Είναι δύο πολύ μεγάλα φιλικά. Την Τετάρτη πρέπει να παίξουμε και για τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ό,τι αποτέλεσμα έρθει θα είναι καλό για εμάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα