«Είμαι στο Οπόρτο, τελειώνει σήμερα»!

«Είμαι στο Οπόρτο, τελειώνει σήμερα»!

Νίκος Αθανασίου
«Είμαι στο Οπόρτο, τελειώνει σήμερα»!

bet365

Το gazzetta.gr εντόπισε τον Αντρέ Κάστρο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «είμαι στο Οπόρτο, σήμερα θα τελειώσει αυτή η ιστορία που με έχει κουράσει πολύ»! Οι Ισπανοί τον στέλνουν Χιχόν, δεν ανησυχεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρος για την απόκτηση του Κάστρο από την Πόρτο με την μορφή δανεισμού αλλά οι Ισπανοί βάζουν... φωτιές με δημοσίευμα το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με την «sporting.elcomercio.es», η Σπόρτινγκ Χιχόν συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Ισπανία, ταξιδεύοντας με τον ατζέντη του Κάρλος Γκονσάλβες για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Καμία ανησυχία

Πάντως, και παρά την διαφαινόμενη σιγουριά των Ισπανών στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, από τον Παναθηναϊκό η αντίδραση ήταν άμεση και ξεκάθαρη! Οι «πράσινοι», υπογράμμιζαν πως ο παίκτης κλείνει στο «τριφύλλι» και ότι η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι επόμενες ώρες θα φανερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά και που θα καταλήξει ο 23χρονος μέσος που έχει μετατρεπεί στο μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού για το «τριφύλλι».

«Δεν συμφώνησα με Χιχόν, σήμερα τελειώνει»

Από κει και πέρα, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αντρέ Κάστρο, ο οποίος διέψευσε ότι ταξιδεύει για την Ισπανία, δείχνοντας την δυσαρέσκεια του για το πόσο έχει τραβήξει η υπόθεση. Χαρακτηριστικά, τόνισε ο Πορτογάλος: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε ταξιδεύω για Ισπανία. Είμαι στο Οπόρτο, σήμερα θα τελειώσω αυτό το θέμα που με έχει κουράσει πολύ. Θέλω να παίζω και όλο αυτό με έχει πάει πίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα