Ανένδοτος ο Κερεχέτα

Ανένδοτος ο Κερεχέτα

Αντώνης Καλκαβούρας
Ανένδοτος ο Κερεχέτα

bet365

Το αφεντικό της Κάχα Λαμποράλ, Χοσέαν Κερεχέτα, ζητάει χρήματα και από τον... Λόγκαν αλλά και από τον Παναθηναϊκό για να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό που έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι.

Ο ισχυρός άνδρας των Βάσκων μόλις έμαθε πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Ντέιβιντ Λόγκαν έγινε έξαλλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κερεχέται φέρεται να είπε σε ανθρώπους του στενού του κύκλου πως δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη να φύγει εάν δεν πάρει λεφτά από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στον Λόγκαν η Κάχα Λαμποράλ οφείλει 200.000 ευρώ από πέρσι και ο 29χρονος γκαρντ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Βάσκους με ένα ποσό το οποίο αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Αρχικά φαινόταν πως ο Κερεχέτα ήθελε να γλιτώσει από το βαρύ συμβόλαιο του Αμερικανού με πολωνικό διαβατήριο, αλλά και από τις οφειλές προς τον παίκτη.

Από όσα είναι σε θέση, όμως, να γνωρίζει το gazzetta.gr, o Kερεχέτα πλέον αξιώνει λεφτά και από τους "πράσινους". Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον παίκτη, αλλά ο Χοσεάν Κερεχέτα φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά και εάν δεν πάρει χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως θα τον κρατήσει τον Λόγκαν στη Βιτόρια και φέτος και θα τον πουλήσει του χρόνου με περισσότερα λεφτά σε άλλη ομάδα.

Και τα λόγια του πρέπει να είναι πέρα για πέρα αληθινά μιας και πρόκειται για έναν πολύ σκληρό διαπραγματευτή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως πριν λίγες ημέρες κατάφερε να πάρει 1.7 εκατ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα για να αφήσει ελεύθερο τον Μαρσελίνιο Χουέρτας ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσό πήρε και από την Εφές Αναντολού για να της παραχωρήσει τον Στάνκο Μπάρατς.

Η στάση του Κερεχέτα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια τόσο στον παίκτη όσο και στον μάνατζερ του, οι οποίοι θεωρούσαν πως δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Όσο περνούν οι μέρες λοιπόν και ο Κερεχέτα παραμένει ανένδοτος, τόσο φαίνεται να απομακρύνεται ο 29χρονος γκαρντ από τον Παναθηναϊκό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα