«Ποιά ανταλλαγή; Τα λεφτά!»

Θοδωρής Βασίλης
«Ποιά ανταλλαγή; Τα λεφτά!»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Κώστας Τσολακάκης, μιλώντας στο gazzetta.gr για το σενάριο ανταλλαγής Λεονάρντο-Ριέρα διευκρίνισε ότι την Δευτέρα λήγει η επιταγή της ΑΕΚ για τα χρήματα που χρωστάει για τους Μάκο-Τζιμπούρ. «Αυτά που μας έχουν δώσει είναι πατσαβούρια! Είναι αναξιόπιστοι! Πως να συνεργαστούμε μαζί τους;», συμπληρώνει.

Σαφέστατα ενοχλημένος από τις οφειλές της ΑΕΚ προς τον Πανιώνιο για τους Μάκο και Τζιμπούρ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Κώστας Τσολακάκης. Ερωτηθείς για τις πληροφορίες περί ανταλλαγής του Λεονάρντο με τον Ριέρα ο έμπειρος παράγοντας... ξεσπάθωσε!

«Τι ανταλλαγή να κάνουμε όταν αύριο λήγει η επιταγή των 165 χιλ. ευρώ για τους Μάκο και Τζιμπούρ; Τι ανταλλαγή να γίνει; Τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τα χρήματα; Αίτηση πτώχευσης; Καταγγελία; Διαταγή; Τι συζήτηση να κάνουμε γι' αυτό;», επισήμανε αρχικά. Εν συνεχεία διευκρίνισε ότι «αυτά που μας έχουν δώσει για τα λεφτά είναι πατσαβούρια! Οι άνθρωποι είναι απλά αναξιόπιστοι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα