Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές!

Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές!

Γιώργος Τσακίρης
Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές!

bet365

Ο Νοτιάς φέρεται να έχει αποφασίσει να βοηθήσει πάλι οικονομικά (κι ας μην έχει ενημερώσει σχετικά τα... Σπάτα) την ώρα που προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις του για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στα Σπάτα κάθε μέρα που περνάει οι διοικούντες την ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν από το... λογιστήριο την ευχάριστη είδηση που θα αφορά την καταβολή χρημάτων από τον Νίκο Νοτιά με προορισμό την ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μέρα αυτή πλησιάζει...

Ο Νεοϋορκέζος μεγαλομέτοχος (πλέον μετά την παραχώρηση μέρος των μετοχών του Παππά στην εταιρεία Supporters Α.Ε. της οποίας είναι ο κύριος μέτοχος!) φέρεται αποφασισμένος να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη και να δώσει μία σημαντική οικονομική ανάσα στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.

Σ' αυτό το σημείο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο Νοτιάς δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με κάποιο μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται όταν μπουν τα χρήματα του μεγαλομετόχου στο ταμείο, τόσο ο Αδαμίδης όσο και οι συνεργάτες του να το πληροφορηθούν από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραμένει απογοητευμένος και έντονα προβληματισμένος από τους χειρισμούς της νυν διοίκησης την οποία ωστόσο πάντα στο δημόσιο λόγο του καλύπτει μια και είναι της άποψης: τα εν οίκο μη εν δήμω!

Ο Νοτιάς ήταν κατ' αρχήν απόλυτα αντίθετος με την ιδέα δημοσίευσης του διαχειριστικού ελέγχου αφού όπως είχε ξεκαθαρίσει δεν είναι δυνατόν να εκθέτουμε εμείς οι ίδιοι την εταιρεία μας και να παρουσιαζόμαστε σαν αμέτοχοι σε κάτι δικό μας. Ειδικά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι δεν προκύπτουν από το πόρισμα... φαντάσματα και δαίμονες και όλα ήταν γνωστά σε όλους.

Είναι μία σειρά από γεγονότα που έχουν... υποχρεώσει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ να μην στηρίζει φανατικά τα μέλη της νυν διοίκησης της ΠΑΕ και τον Σταύρο Αδαμίδη. Μεταξύ άλλων θεμάτων είναι το γεγονός πως όπως έχει ενημερωθεί ο Νοτιάς από τα Σπάτα σκοπίμως περνάνε (αυτό τουλάχιστον έχουν μεταφέρει στον Νεοϋορκέζο) στην πλειονότητα των ΜΜΕ που έχουν άριστες σχέσεις το μήνυμα του «εξαφανισμένου Νοτιά». Επιπρόσθετα δεν έχει ξεπεράσει (και πώς άλλωστε) την ενόχλησή του για τα χρήματα που έστειλε για να δημιουργηθεί το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα (έδωσε 1,2 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια) και τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ...

Και σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τον Νίκο Νοτιά υπογραμμίζουν πως υπάρχουν κι άλλα γεγονότα και πράξεις που έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του με όσα μαθαίνει και ακούει να γίνονται στα Σπάτα αλλά και να λέγονται για τον ίδιο. Κι όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη (αν θα γίνει, ή όχι σύντομα θα το μάθουμε) για να βοηθήσει την εταιρεία και την ΑΕΚ.

Από κει και πέρα όμως ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να έχει το ρόλο του... θεατή και απλά να βάζει συνέχεια λεφτά. Αφού προχωρήσει σε νέα καταβολή χρημάτων (μετά το 1,2 εκατ. ευρώ που έστειλε και χωρίς να εισπράττει τις 600.000 ευρώ ως ενοίκιο για τα λειτουργικά έξοδα για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα που βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας) φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ΠΑΕ! Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του προκειμένου σύντομα να γίνουν οι απόλυτα απαραίτητες -όπως ο ίδιος τις κρίνει- αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις προηγούμενες δυο επισκέψεις του στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς είχε αρκετές συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του προκειμένου να προχωρήσει (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) τον σχεδιασμό του και να ολοκληρώσει το πλάνο που θεωρεί απαραίτητο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό για τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία είναι να έχει πρόσωπα εμπιστοσύνης στην εταιρεία του για να μπορεί να τους ελέγχει και να μαθαίνει (πριν αυτές ληφθούν φυσικά) όλες τις αποφάσεις που αφορούν την ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα