Δυσαρέσκεια για... Ορμπάιθ

Δυσαρέσκεια για... Ορμπάιθ

Δημήτρης Τομαράς
Δυσαρέσκεια για... Ορμπάιθ

bet365

Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό και για τον Γιεμπντά μετά τον Ορμπάιθ. Την ίδια ώρα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για όσα Μέσα Ενημέρωσης άσκησαν κριτική για την επιλογή του αμυντικού χαφ.

Από την Τρίτη και μετά αναμένονται τα νεότερα στον Ολυμπιακό για το ζήτημα του ξένου αμυντικού χαφ. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδας να προσπαθήσουν να κλείσουν και τον Ορμπάιθ και τον Γιεμπντά. Ωστόσο αυτό θα φανεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα.

Δυσαρέσκεια για την κριτική

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο έχουν κρίνει αρκετά ΜΜΕ τις επιλογές του Ολυμπιακού και κυρίως εκείνη του Ορμπάιθ που επικρίθηκε ιδιαίτερα από το σύνολο σχεδόν του Τύπου.

Όπως υπογραμμίστηκε μάλιστα από τους ανθρώπους της ομάδας «ο Ολυμπιακός έχει μία συγκεκριμένη λογική και τακτική. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή είναι εκείνοι που αποφασίζουν, μαζί με τους συνεργάτες που υπάρχουν, όπως ο Κοβάσεβιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν ρωτάει τον οποιονδήποτε εκδότη, ούτε τους δημοσιογράφους για να κάνει τις όποιες επιλογές του για την ομάδα. Ο πρόεδρος έχει μία άριστη συνεργασία με το τεχνικό τιμ και οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι για το καλό και το συμφέρον του Ολυμπιακού». Πάντως η συγκεκριμένη κίνηση από μεριάς του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει με έμμεσο τρόπο το θέμα της μεταγραφής του Ορμπάιθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα