«Είναι πολλά τα λεφτά... Αρη!»

«Είναι πολλά τα λεφτά... Αρη!»

Γιώργος Καραμάνος
«Είναι πολλά τα λεφτά... Αρη!»

bet365

Με δηλώσεις σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Νάτσο Γκαρσία επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μπολίβαρ, χρεώνοντας στον Αρη την καθυστέρηση του δανεισμού: «Ζητάνε πολλά χρήματα».

«Μακάρι να υπάρξει λύση το πολύ μέχρι την επόμενη βδομάδα. Είμαι αναγκασμένος να περιμένω για λίγες μέρες ακόμα. Ειδάλλως, θα πρέπει να παραμείνω στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά δεν έχω σταθεί καθόλου στο οικονομικό. Δεν με απασχολεί. Ωστόσο, είναι ο Αρης αυτός που πρέπει να αποφασίσει εάν θα συνεινέσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Ελπίζω σύντομα να υπάρχει μία απάντηση», δήλωσε ο Νάτσο Γκαρσία στη La Razon της Βολιβίας.

Στη Βολιβία, όπως και στην Ελλάδα απομένουν δύο εβδομάδες, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Βολιβιανός μέσος ανησυχεί, ρίχνοντας το μπαλάκι στον Αρη για τις όποιος καθυστερήσεις στην αποχώρηση του για τη Μπολίβαρ, όπου αγωνίστηκε και πέρσι δανεικός: «Το πρόβλημα είναι ότι ο Αρης αξιώνει πολλά χρήματα. Διατηρώ όμως την ελπίδα πως θα υπάρξει μία συμφωνία, διότι επιθυμώ όσο τίποτε άλλο να επιστρέψω στη Μπολίβαρ. Εκτός των άλλων θα μπορέσω να αγωνιστώ και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ άμα μείνω εδώ, είναι πιθανό η χρονιά να πάει εντελώς χαμένη».

Τον περιμένει ο Ογιος
Η εφημερίδα πάντως φιλοξένησε και την τοποθέτηση επί του θέματος του προπονητή της Μπόλιβαρ, Γκιγέρμο Ογιος, ο οποίος επίσης έχει περάσει από τον πάγκο του Αρη: «Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα το θέμα. Ο Γκαρσία είναι σημαντικός για μας. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ανθρώπινο, μιας και τον γνωρίζουν άπαντες στην χώρα και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό παράδειγμα επαγγελματία για τους νέους παίκτες μας. Οσο για την εμπειρία του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μακάρι να έρθει!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα