«Τσεκάρει» Φέισα, Γέστε στα Γιάννενα!

Δημήτρης Τομαράς
«Τσεκάρει» Φέισα, Γέστε στα Γιάννενα!

bet365

Την δυνατότητα να δει εν δράσει τους Λιούμπομιρ Φέισα και Φραν Γέστε θα έχει το Σάββατο (21.00) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάνω από 6 χιλιάδες Γιαννιώτες αναμένεται να δουν το ματς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, αναμένεται να... τσεκάρει την ετοιμότητα των Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα το Σάββατο στο φιλικό ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ειδικά για τον Φέισα είναι σημαντικό να τον δει αγωνιζόμενο καθώς προέρχεται από τραυματισμό ενώ παίζει σε μία νευραλγική θέση αυτή του αμυντικού χαφ.

Βέβαια ο Βάσκος θέλει να παρακολουθήσει και τον Γέστε. Έναν παίκτη που διαδραματίσει αρκετά καθοριστικό ρόλο για το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας την προσεχή αγωνιστική σεζόν. Γενικά πάντως από το συγκεκριμένο φιλικό τεστ ο Βαλβέρδε θα εξάγει αρκετά και σημαντικά συμπεράσματα.

Τέλος αρκετές χιλιάδες κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο του ΠΑΣ για το ματς. Όπως εκτιμάται πάνω από 6 χιλ. κόσμος θα δει το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα