Μόσιαλος: Αποφάσεις απαράδεκτες!

Gazzetta team
Μόσιαλος: Αποφάσεις απαράδεκτες!

bet365

Τεράστιο θέμα θεωρεί πως υπάρχει λόγω της δυσαρμονίας των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αποφάσεις για Βόλο και Καβάλα!

Ο Υπουργός Επικρατείας και εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM τόνισε πως δεν είναι περισσότεροι από 200 παράγοντες και δικαστές που θεωρούν νορμάλ της αποφάσεις, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τις χαρακτηρίζει απαράδεκτες!


Αναλυτικά τα όσα είπε για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο ο κ. Μόσιαλος έχουν ως εξής:


-Τώρα, είστε ικανοποιημένος με τις αποφάσεις στο ποδόσφαιρο; Γιατί βλέπω μεγάλη κριτική να γίνεται.
«Υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να είναι ικανοποιημένος; Οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

-Σκέφτεστε να βρείτε τρόπο αντιμετώπισης; Για παράδειγμα, άφησε ανοιχτό ο κ. Νικητιάδης χθες το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι θέματα που εξετάζετε;
«Και έχει κάνει και δηλώσεις ο κ. Γερουλάνος, ότι η Πολιτεία θα δώσει μία συντεταγμένη απάντηση και συνολική απάντηση σύντομα. Ο υπουργός θα κάνει τις αντίστοιχες ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

-Μιλήσατε με μια απαξία για την αθλητική δικαιοσύνη. Πιστεύετε ότι χρειάζεται αντικατάσταση;
«Εγώ σας είπα τι πιστεύει ο ελληνικός λαός. Είναι σαφές, ότι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ και της αθλητικής δικαιοσύνης, πως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Όχι μικρό θέμα, ένα τεράστιο θέμα.

Είναι απαράδεκτες οι αποφάσεις. Από κει και πέρα η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου, όπως γνωρίζετε, εντάσσεται στις γενικότερες διεθνείς διαδικασίες της ΟΥΕΦΑ. Αλλά, από κει και πέρα, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να κρίνουμε αυτές τις αποφάσεις κι ότι η Πολιτεία δε θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και των εργαλείων που έχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα