Στην έξοδο ο Μαθία

Στην έξοδο ο Μαθία

Gazzetta team
Στην έξοδο ο Μαθία

bet365

Τον Απρίλιο του 2011 ο Ολυμπιακός δίνει τα χέρια με τον πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ, Εντουάρντο Μαθία. Τέσσερις μήνες μετά ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» βλέπει το μέλλον του αβέβαιο στο λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις και οι πρωταθλητές Ελλάδας πίστεψαν ότι θα προσφέρει πολύτιμες βοήθειες τόσο στις μεταγραφές του καλοκαιριού, όσο και στις αποδεσμεύσεις παικτών. Όλο αυτό το διάστημα ο Ενουάρντο Μαθία δεν κατάφερε να βοηθήσει σε τίποτα από τα δύο παραπάνω, ενώ παρότι Ισπανός δεν βρήκε κατάλληλη χημεία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη Λίβερπουλ ήταν αρχισκάουτερ, είχε διασυνδέσεις στη χώρα του και το γεγονός ότι είναι συμπατριώτης του Βαλβέρδε ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία των «ερυθρολεύκων» πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Όλα αυτά όμως κράτησαν λίγο.

Σήμερα ο Μαθία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού γνωρίζει έντονα την αμφισβήτηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα. Με εξαίρεση το θέμα του Κοστάντσο, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν φαίνεται πουθενά. Ούτε στις μεταγραφές, αλλά ούτε και στις αποδεσμεύσεις παικτών.

Ειδικά σε ότι αφορά στο τελευταίο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο Ρέντη καθώς έχουν μαζευτεί παίκτες που δεν υπολογίζονται και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός τους πληρώνει. Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του Ντάρμπισαϊρ.

Παρότι ο Μαθία είχε εργαστεί χρόνια στην Αγγλία, τη συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την έκλεισε ο ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος. Στο Ρέντη θεωρούν ότι ο Ισπανός είναι «φάντασμα» αφού δεν κατάφερε να κάνει πωλήσεις, αλλά ούτε και να βρει αγοραστές για τους ανεπιθύμητους.

Ακόμα και για την περίπτωση του Κοστάντσο δούλευε τρεις περίπου εβδομάδες. Και όταν έφερε τους μάνατζέρ του στην Αθήνα οι τελευταίοι ζήτησαν αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Πριν τον Κοστάντσο είχε αποτύχει στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιραλάς.

Ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρεται να έχουν βάλει στο «ψυγείο» τον Μαθία. Ο Βαλβέδρε και οι συνεργάτες δείχνουν περισσότερο εμπιστοσύνη στον Κοβάσεβιτς κάτι που μαρτυρούν οι υποθέσεις των Γκρίμπιτς, Κατάι και Φέισα τους οποίους έφερε ο Σέρβος στο λιμάνι. Ακόμα και για την απόκτηση του Μαρκάνο από πίσω βρίσκεται ο Βρέντζος. Έτσι μετά από 107 μήνες στο λιμάνι ο Μαθία βλέπει το μέλλον του πιο αβέβαιο από ποτέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα