«Ταύρος» ο Ράμος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google «Παρών» στο πρώτο παιχνίδι του Super Cup Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα θα είναι ο Σέρχιο Ράμος, αφού ο μπακ της «Βασίλισσας» ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα της Κυριακής.
Ο Σέρχιο Ράμος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην πλάτη και έτσι συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
