«Κληρώνει» για τους τρεις
Ιδιαίτερα καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις των Βραζιλιάνων Σουμπίνιο, Λεάντρο και Βάντερσον.
Ο δ' αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης θα έχει εντός της Πέμπτης επαφή με τον εκπρόσωπο των τριών Βραζιλιάνων Γιώργο Καζιάνη αναφορικά με το μέλλον τους.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πιθανότατα ο Σουμπίνιο θα παραχωρηθεί δανεικός σε οπμάδα μικρότερης δυναμικότητας, ενώ παράλληλα θα οριστικοποιηθεί και ο δανεισμός των άλλων δύο νεαρών μέσων, που καταλαμβάνουν θέση ξένου - μη κοινοτικού στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
