Αιφνιδιασμός και... αντεπίθεση!

Gazzetta team
Αιφνιδιασμός και... αντεπίθεση!

bet365

Εκνευρισμός στην κυβέρνηση από τον... απόλυτο αιφνιδιασμό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τον Βόλο και την Καβάλα! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού!

Όπως από το απόγευμα της Τρίτης αναφέρει το gazzetta.gr, μόλις λίγα λεπτά μετά την απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, η κυβέρνηση και περισσότερο ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και όλη η αθλητική ηγεσία βρέθηκαν... εκτεθειμένοι!

Στα μάτια όλου του ελληνικού λαού που περίμενε ότι αυτή την φορά η κάθαρση που είχαν υποσχεθεί θα γίνονταν και πράξη! Στην κυβέρνηση δεν κρύβουν ότι αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση αυτή καθώς περίμεναν πως το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό μόλις λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Μισέλ Πλατινί και τα όσα συζήτησε σε επίπεδο κορυφής με τον Πρωυθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!


Μάλιστα για τον λόγο αυτό και μετά από την γενική κατακραυγή (σ.σ ήδη εισέπραξαν πολλά μηνύματα δυσαρέσκειας) σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα υπάρξει σύσκεψη από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού προφανώς για να συζητηθεί η απόφαση και να συζητηθούν τα επόμενα άμεσα βήματα, τα οποία σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη φτάνουν ακόμη και στο... μπλοκάρισμα της απόφασης που πήρε η επιτροπή εφέσεων!

Το... μήνυμα του Νικητιάδη

Πάντως έως τώρα η μόνη αντίδραση από την Πολιτεία για το πολύ σοβαρό θέμα ήταν η παρακάτω δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη στο MEGA ο οποίος τόνισε:

«Είναι σαφές πως η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει ότι έχει στην διάθεσή της. Όπως έχει εξαγγελθεί από τον κ. Γερουλάνο θα εξαντλήσουμε τα εργαλεία που έχουμε. Αυτό σημαίνει κρατικά χρήματα, κρατικά στάδια και κρατική τηλεόραση. Θα κάνουμε ότι κρίνουμε σκόπιμο για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα