Θέλουν και Τζόρβα και Σπυρόπουλο!

Θέλουν και Τζόρβα και Σπυρόπουλο!

Θοδωρής Βασίλης
Θέλουν και Τζόρβα και Σπυρόπουλο!

bet365

Γερμανικά δημοσιεύματα εμφανίζουν την Κολωνία έτοιμη να καταθέσει πρόταση 1,5 εκ. ευρώ για τον Σπυρόπουλο και ιταλικά φέρνουν πρώτο στόχο της Παλέρμο τον Τζόρβα. Περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες στον Παναθηναϊκό.

Μάννα εξ ουρανού για Σπυρόπουλο

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου είναι η Κολωνία. Όπως αναφέρει γερμανική ιστοσελίδα τα «κριάρια» ψάχνουν για αριστερό μπακ και ο άσος του «τριφυλλιού» είναι ο πρώτος στόχος.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα pretoria.diplo.de αναφέρει πως η Κολωνία ενδιαφέρεται για τον διεθνή Έλληνα άσο και μάλιστα αναμένεται να καταθέσει στον Παναθηναϊκό πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Στην Παιανία δεν θα έλεγαν όχι σε μία ενδεχόμενη πρόταση, αφού ο Γιαννιώτης άσος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του «τριφυλλιού». Ο Σπυρόπουλος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 από τον Πανιώνιο με ένα ποσό που έφτανε τα 2 εκ. ευρώ.

Παλέρμο για Τζόρβα

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο της Παλέρμο βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είναι ο μεγάλος στόχος των «ροζανέρο» για να αντικαταστήσει τον Σταλβατόρε Σιρίγκου ο οποίος μετακόμισε στην Παρί. Δεύτερη επιλογή ο Σορεντίνο.

Η Παλέρμο ψάχνει για τερματοφύλακα και όπως αναφέρει το "tuttomercatoweb.com" ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» αποτελεί την πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Σαλβατόρε Σιρίγκου ο οποίος μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεύτερη επιλογή για τους Σικελούς είναι ο Στέφανο Σορεντίνο της Κιέβο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζόρβα ακούγεται στην Ιταλία, αφού παλιότερα είχε συνδεθεί με την Τζένοα.

Στον Παναθηναϊκό δεν θα έλεγαν όχι σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Τζόρβα, εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική.

Και σε κάθε περίπτωση, ακόμα και ένα εκ των δύο δημοσιευμάτων να έβγαινε αληθινό, στην πράσινη ΠΑΕ θα έτριβαν τα χέρια τους... Πόσο μάλλον αν ίσχυε και για τους δύο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα