Μπορούσε και νίκη!

Μπορούσε και νίκη!

Μπορούσε και νίκη!

bet365

Αν και στο πρώτο μέρος ήταν τυχερός, ο Αρης παρουσιάστηκε εξαιρετικός στην επανάληψη του φιλικού με την Κάλιαρι (1-1) και θα μπορούσε να έχει πάρει νίκη. Μοιραίος ο Τσέζαρεκ.

Πείραμα και μονότερμα
Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Αρη ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε στο τέρμα τον Βελλίδη, στόπερ τον Κοτσώνη μαζί με τον Μίσελ, αριστερά στην άμυνα τον Αγτζίδη και δεξιά τον Νέτο. Αμυντικός χαφ ήταν ο Παπαστεριανός, δεξιά στον ρόμβο ο Πορτίγια, δεξιά ο Κατίδης και δεκάρι ο Τόχα, ενώ στην επίθεση οι Καστίγιο και Τσέζαρεκ. Οι Κίτρινοι μπήκαν καλά στο ματς και έχασαν στο 5' ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κροάτη επιθετικό όμως μετά το δεκάλεπτο το «Μπρούνο Νέσπολι» έγειρε με την Κάλιαρι να παίρνει τον έλεγχο και να κάνει πολλές φάσεις στα καρέ της ελληνικής ομάδας.

Στο 19' ήρθε το γκολ για τους Καλαβρέζους με τον κεντρικό αμυντικό, Λορέντζο Αριάουντο, να γράφει αμαρκάριστος με κεφαλιά το 1-0. Η άμυνα του Αρη είχε πολλά προβλήματα και κακή εικόνα και ο Βελλίδης, που μοιραία ήταν ο καλύτερος παίκτης, δεν σταμάτησε να φωνάζει. Στο 28' ο Νενέ έχασε τετ α τετ ενώ ο εξαιρετικά κινητικός και επικίνδυνος, Λαριβέι, δεν βρήκε στόχο στα σουτ και τις κεφαλιές που δοκίμασε, με το σκορ να παραμένει στα επίπεδα του 1-0 και με τους Κίτρινους να μην έχουν πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

Αλλαγές και... γκολ!
Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος ο Τσιώλης πέρασε στο ματς τους Καπετάνο, Σολτάνι και Φατί και οι δύο πρώτοι δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Στο 50' ο Ελληνας μέσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σολτάνι με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-1! Η συνέχεια ήταν εξαιρετική για τους Κίτρινους που είχαν σιγουριά στις κινήσεις τους, έβγαιναν με καλύτερες προϋποθέσεις μπροστά και έφτιαχναν φάσεις, ενώ δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πρώτου ημιχρόνου στην άμυνα.

Μοιραίος Τσέζαρεκ
Η Κάλιαρι δεν μπορούσε να φανεί επικίνδυνη κόντρα σε έναν Αρη που στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε τρομερά βελτιωμένος και σε σχέση με τον αγώνα προ ολίγων ημερών κόντρα στην Λάτσιο. Στο 60' ο Τσέζαρεκ έχασε την ευκαιρία να βάλει τους Θεσσαλονικείς μπροστά στο σκορ. Ο Κροάτης δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή μετά από λάθος των αμυντικών, αφού αιφνιδιάστηκε και έδωσε τη δυνατότητα στον πορτιέρο των Ιταλών να διώξει σε κόρνερ! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο επιθετικός του Αρη έχασε και τρίτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έντεκα λεπτά μετά, όταν ο Φατί τον έβγαλε μόνο του στα πλάγια της περιοχής όμως το σουτ του πέρασε εκατοστά έξω από δεξί δοκάρι της εστίας των Σαρδήνιων.

Μετά το 75' ο Τσιώλης έδωσε λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες και γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και ενώ ο Αρης δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά. Αυτό έγινε στο 78' με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Νενέ, να πιάνει μόνος του την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Μάρκος Βελλίδης σφράγισε μία εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας με δύσκολη επέμβαση το 1-1.

Οι συνθέσεις

Κάλιαρι (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριάουντο, Γκότζι (70′ Αστόρι), Αγκοστίνι (46′ Κανίνι), Μπιοντίνι, Κόντι (46′ Ναϊγκόλαν), Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι (69′ Ιμπάρμπο).

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Αγτζίδης (46′ Λαζαρίδης), Κοτσώνης (75′ Γιαννίτσης), Μίσελ, Κατίδης (46′ Φατί), Παπαστεριανός (46′ Καπετάνος), Πορτίγια (46′ Σολτάνι), Τόχα (46′ Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (69′ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (72′ Τοπούζης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα