Το... delete του Γκουλόν

Το... delete του Γκουλόν

Το... delete του Γκουλόν

bet365

Μία υποψηφιότητα που θα ήθελε να σβήσει έχει στο βιογραφικό του ο Χέρολντ Γκουλόν. Ο Γάλλος, που δοκιμάζεται στην ΑΕΚ, βρέθηκε στο top3 των... χειρότερων από τους οπαδούς της Μπλάκμπερν!

Ο 23χρονος που ακολούθησε την ΑΕΚ στην Κύπρο και θα τεθεί υπό δοκιμή στους φιλικούς αγώνες, σίγουρα θα ήθελε να κάνει delete σε αυτή τη σελίδα του βιογραφικού του. Ο Γάλλος χαφ τοποθετήθηκε από ιστοσελίδα οπαδών της Μπλάκμπερν στο top3 των παικτών με τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν 2010-11 για τα Ρόδα! «Ο πλέον άσημος, Χέρολντ Γκουλόν έμεινε στη μνήμη για την εμφάνισή του στο ταπεινωτικό 7-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ήταν η αναφορά στον πρώην άσο της Λε Μαν και υποψήφιο παίκτη της Ενωσης.

Στην τριάδα, εκτός από τον ύψους 1.95 αμυντικό μέσο, μπήκαν οι Κέιθ Αντριους εξαιτίας της αποδοσής του στο 4-1 από την Αστον Βίλα και Πασκάλ Τσιμποντά, επίσης για την επτάρα από τους Κόκκινους Διαβόλους. Τελικά τα νέα δεν ήταν τόσο άσχημα για τον Γκουλόν, ο οποίος απέφυγε το βατόμουρο, αφού ο Τσιμποντά «λούστηκε» τον όχι και τόσο τιμητικό τίτλο «Delap Award» από τους οπαδούς του αγγλικού κλαμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα