«Αιώνιοι» χωρίς πέτρες και μολότοφ! (vid)

Gazzetta team

bet365

Στην Θεσσαλονίκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη βρίσκονταν μαζί στο γήπεδο να παρακολουθήσουν αγώνα των ομάδων τους! Όμως στο... Άνω Ζερβοχώρι έκαναν την επανάσταση τους!

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να προτείνει ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους οργανωμένους της Θύρας 4 και του Super 3 και να μην τρέξουν άμεσα αυτοί οι... κύριοι με τα άσπρα για να τον «μαζέψουν»; Όχι βέβαια! Δεν γίνονται αυτά εδώ!

Κι όμως σε μια... κουκίδα του ελληνικού χάρτη στο Άνω Ζερβοχώρι Ημαθίας το... τόλμησαν!

Συγκεκριμένα σε αυτό το μικρό χωριό που βρίσκεται κοντά στην Νάουσα, φίλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να δώσουν ένα... ντέρμπι «αιωνίων» μακριά από ακρότητες, μπινελίκια, επεισόδια, πέτρες, δακρυγόνα και φωτοβολίδες!

Μάλιστα οι διοργανωτές φρόντισαν και για την τηλεοπτική του κάλυψη με... υψηλών απαιτήσεων περιγραφή! Το gazzetta.gr εξασφάλισε τα... δικαιώματα του ντέρμπι και σας το «προσφέρει»!

Να δούμε κάτι ανάλογο πάντως και στην εξέδρα στα ντέρμπι σε Τούμπα και «Κλ. Βικελίδης» είναι μάλλον ουτοπικό να το περιμένουμε. Ελλάδα είμαστε δεν αλλάζουν όλα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα