Στα... μαχαίρια Εθνικός-ΚΟΕ!

Δημήτρης Τομαράς
Στα... μαχαίρια Εθνικός-ΚΟΕ!

bet365

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΕ εξέδωσε ο Εθνικός αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Ομοσπονδία αναφορικά με την εύνοια που δείχνει για την ομάδα του Ολυμπιακού. Τακτοποιήθηκαν οι οφειλές προς τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής αναφέρει: «Ο Εθνικός ΟΦΠΦ διαμαρτύρεται για την ενέργεια της κολυμβητικής Ομοσπονδίας να αλλάξει την τελευταία στιγμή το πρόγραμμα του πρωταθλήματος κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας (10-12 Αυγούστου 2011, Άλιμος) προκειμένου να εξυπηρετήσει για άλλη μία φορά τα συμφέροντα του συμπολίτη μας Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Έτσι, αποδεικνύεται περίτρανα ο ισχυρισμός του προέδρου της ΚΟΕ ότι τα 19 από τα 25 μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είναι φίλα προσκείμενα στο συγκεκριμένο σωματείο.

Παρόλα αυτά ο Εθνικός ΟΦΠΦ είναι πανέτοιμος να δώσει την μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ, με όλα του ανεξαιρέτως τα στελέχη στην πρώτη γραμμή, σε πείσμα εκείνων που διέδιδαν το αντίθετο (θα λείψουν μόνο οι τραυματίες κολυμβητές του που είναι αδύνατον να αγωνιστούν). Ένας τίτλος που αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα είναι ένα γερό πλήγμα στον αρχιτέκτονα της διαπλοκής…».

Παράλληλα ο Εθνικός γνωστοποίησε ότι μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Νίκου Αναστασίου τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες οικονομικές εκκρεμότητες προς στο πρόσωπο του Γιάννη Δρυμωνάκου. Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί κανονικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ με το σκουφάκι του Εθνικού.

 

Τελευταία Νέα