Φαβορί και... dvd!

Φαβορί και... dvd!

Φαβορί και... dvd!

bet365

Στον Παναθηναϊκό έδωσε τον τίτλο του φαβορί ο τεχνικός της Μακάμπι, Μότι Ιβανίρ ο οποίος τόνισε πως η εμπειρία του δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των ομίλων. Η επίθεση των Ισραηλινών στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ματς για τις ρεζέρβες το χθεσινό κόντρα στη Μπνέι Γιεχούντα, ωστόσο ακόμα και οι παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχή έδειξαν πως είναι σε καλή κατάσταση. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αρχίζει το πρωτάθλημα με τις... μετοχές της να είναι αρκετά ψηλά, ενώ και στο Europa League έδειξε πως πετάει... φωτιές. Βέβαια, ο τεχνικός της, Μότι Ιβανίρ έριξε το... μπαλάκι στον Παναθηναϊκό λέγοντας «Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρή ομάδα, αρκετά έμπειρη με ποιότητα και αυτά της δίνουν τον τίτλο του φαβορί. Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας, ο αντίπαλός μας έχει τον πρώτο λόγο, όμως και μεις θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αποτελούν πρόκληση για την ομάδα μου και οι παίκτες είναι έτοιμοι για καλές εμφανίσεις» τόνισε ο Ισραηλινός προπονητής, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από την πορείας της προετοιμασίας. «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πρέπει να... ανησυχεί για τη μέση και μπροστά, η Μακάμπι είναι σκληρή ομάδα με αντοχές, κάτι που σημείωσε και ο «κατάσκοπος» του Παναθηναϊκού από το χθεσινό φιλικό. Βέβαια, οι «πράσινοι» προμηθεύτηκαν τα τέσσερα dvd's από τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Μακάμπι η οποία και έχει συντελεστή 11-1!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα