Η... στέγη των Ευρωπαϊκών

Gazzetta team
Η... στέγη των Ευρωπαϊκών

bet365

Στη NOVA φαίνεται πως καταλήγουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι και του Ολυμπιακού Βόλου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Προς Conn-X TV αυτά της ΑΕΚ με Ντιναμό Τιφλίδας και Παναθηναϊκού με Μακάμπι.

Τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, θα τα δείχνει ο ΑΝΤ1, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι μετά το ενδιαφέρον του ΟΤΕ. Ωστόσο αυτά των πλέι οφ είναι ανοικτά να τα διεκδικήσει κάθε κανάλι. Δύο είναι αυτά που έχουν δείξει ενδιαφέρον και φαίνεται να τα μοιράζουν. Συγκεκριμένα και χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί, μιας και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές τηςε τελευταίας στιγμής, η NOVA φαίνεται να παίρνει τα ματς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα σε Καρπάτι και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα. Το Conn-X TV από την άλλη είναι πολύ κοντά να πάρει τα δικαιώματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ντιναμό Τιφλίδας και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.
Όπως αναφέραμε και πριν στην φάση των ομίλων τα ματς θα τα δείχνει ο ΑΝΤ1 εκτός αν τελικά υπάρξει συμφωνία με το Conn-X.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα