Πέντε λεπτά... όλα τα λεφτά!

Θοδωρής Βασίλης
Πέντε λεπτά... όλα τα λεφτά!

bet365

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο έγιναν όλα στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο 88' το σκορ με τον Κβιρκβέλια και ο Γεωργίου στις καθυστερήσεις ισοφάρισε. Έχασαν πέναλτι οι Γιαννιώτες με τον Μπακαγιόκο.

Χωρίς νικητή τελείωσε το φιλικό της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο πρόσωπα. Το τραγικό του πρώτου μέρους και το υποφερτό του δευτέρου.
Στο ξεκίνημα και για τα πρώτα 45 λεπτά καμία ομάδα δεν έδειξε κάτι ξεχωριστό. Βέβαια για τον Πανιώνιο υπάρχει δικαιολογία και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή έδωσε μόλις το τρίτο φιλικό σε αντίθεση με αυτό του Στεφάν Ντεμόλ που έχει δώσει περισσότερα και είναι σαφώς πιο έτοιμο.
Ωστόσο αυτή η ετοιμότητα δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος, εκεί που αν και δεν υπήρχαν φάσεις, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο και έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία. Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και να παίξει ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες που για 45 λεπτά δεν έκαναν τίποτα, στο χειρότερό τους διάστημα στα φιλικά που έχουν δώσει.

Καλύτερο το δεύτερο

Στην επανάληψη και μέχρι να αρχίσουν να γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός του ματς ανέβηκε, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να βγουν μπροστά και να ζητήσουν το γκολ. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να παίρνουν τον έλεγχο του ματς.

Αποθέωση Σιδεράκη

Στο 51' μάλιστα οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπακαγιόκο, ωστόσο ο Σιδεράκης κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποθεώθηκε όχι μόνο για το πέναλτι αλλά και για την φανταστική του απόκρουση σε κεφαλιά του Λίλα στο 66'.

Οι αλλαγές έριξαν την ποιότητα

Όπως σας αναφέραμε και πριν οι πολλές αλλαγές που υπήρξαν στον αγώνα έριξαν τον ρυθμό και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να αναλάβει τα ηνία του ματς.

Πεντάλεπτο όλα τα λεφτά

Και εκεί που οδεύαμε ολοταχώς για λευκή ισοπαλία ήρθε ένα πεντάλεπτο που τα άλλαξε όλα. Αρχικά στο 87' ο Κβιρκβέλια με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με τον κόσμο του Πανιωνίου να πανηγυρίζει την φιλική νίκη. Ωστόσο εκεί που όλα έδειχναν πως θα έρθει η νίκη για τους γηπεδούχους, ήρθε ο Γεωργίου με έναν... κεραυνό στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγόπουλος (46' Σιδεράκης), Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Σάμαρης (82' Κούρντι), Όμο (46' Ριέρα), Κουμορτζί (74' Μπούζας), Γουνδουλάκης (61' Αναστασόπουλος), Οκόγιε (46 Εστογιάνοφ), Τζον (61' Κολοβός).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς (61' Ταμπάσης), Πάντος (78' Οικονόμου), Μπουζίντ (58' Τζημόπουλος), Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά (67' Γεωργίου), Πατσατζόγλου (60' Λίλα), Κυριάκος (53' Μπεσέρα), Τζάνης (53' Ανδράλας), Μπακαγιόκο (58' Κουέβας), Ντε Βισέντι (74' Βίλα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα