Eπιμένει η Χιχόν

Eπιμένει η Χιχόν

Gazzetta team
Eπιμένει η Χιχόν

bet365

Στην Σπόρτινγκ Χιχόν ελπίζουν ακόμα για τον Κάστρο, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο παίκτης είναι κοντά στον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας δήλωσε πως θα περιμένει τον Αντρέ Κάστρο, ωστόσο ο εκ νέου δανεισμός του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την Πόρτο: «Βασιζόμαστε σε αυτόν, αλλά εξαρτάται από την Πόρτο. Μίλησα μαζί του και στόχος του είναι να μείνει στην Πόρτο. Είναι κοντά στην οικογένειά του και η Πόρτο είναι πιο δυνατή, όμως αν δεν μείνει η προτεραιότητά του είναι η Χιχόν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα