Νέες προκρίσεις στο Ήτον
Κατά τη διάρκεια της 3ης ημέρας, ο Αλέξανδρος Δαφνής μπήκε στα 12 κορυφαία πληρώματα του σκιφ εφήβων, καθώς τερμάτισε 2ος στη σειρά του, και το Σάββατο (6/8) θα διεκδικήσει μια θέση στην τελική κούρσα αγωνιζόμενος στον ημιτελικό του αγωνίσματος.
Αντίθετα, οι Χατζηηλίας-Κωνσταντάς-Κούρος-Τσιαλιος έμειναν 4οι στον ημιτελικό της τετρακώπου άνευ και θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-12, ενώ η Κατερίνα Καλαμαρά πήρε την 4η θέση στον επαναληπτικό του σκιφ νεανίδων κι έμεινε εκτός 12άδας. Ίδια τύχη είχε και το πλήρωμα του διπλού σκίφ των νεανίδων με τις Ζωή Φίτσιου-Στέλλα Κουμπλη να τερματίζουν στην 5η θέση.
Το Σάββατο (6/8) εκτός του Δαφνή, θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου των νεανίδων οι Νταλαμάνγκα-Διαμαντη και στον ημιτελικό η δίκωπος των εφήβων με τους Χρηστομάνο-Λουλούδη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
