H υπόσχεση του Ζούρου

H υπόσχεση του Ζούρου

Αντώνης Κατσίκης
H υπόσχεση του Ζούρου

bet365

Η Εθνική Ανδρών δίνει απόψε το πρώτο της φιλικό τεστ στο πλαίσιο του τουρνουά European Basketball Tour – Cyprus 2011. «Τα ματς αυτά θα είναι οδηγός για τη συνέχεια» τόνισε ο Ηλίας Ζούρος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Ηλίας Ζούρος, τόνισε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους χορηγούς. Είναι πολύ ωραία διοργάνωση, με ισχυρούς αντιπάλους και καλά ονόματα. Θα είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και θα λειτουργήσουν ως οδηγό για το τι πρέπει να βελτιώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό στο τέλος του μήνα στη Λιθουανία».

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέχεια για το πόσο έτοιμος είναι ο Νικ Καλάθης και εάν θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ, ο Ηλίας Ζούρος απάντησε πως «προς το παρόν είναι στο πρόγραμμα της αποθεραπείας. Είναι δύσκολος ο τραυματισμός του, δουλεύει ατομικά και καθημερινά σε συνεργασία με τους ιατρούς, είναι οριακό για το Ευρωμπάσκετ. Τον θέλουμε μαζί μας».

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε και για τις πολλές απουσίες της ομάδας. «Είναι αρκετές οι απουσίες και ξαφνικές. Αυτό που θα μπορούσαμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα παλέψουμε σαν ομάδα με κεφαλαία, να το παίρνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και να δούμε που θα φτάσουμε. Ευελπιστούμε να πάμε το ίδιο ψηλά όπως κάθε άλλη χρονιά».


Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Ελλάδα, η Ρωσία, η Ιταλία, το Ισραήλ, η Πολωνία και η Βουλγαρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα