Δεύτερο μετάλλιο στην Ουγγαρία

Κατερίνα Παλαιάκη
Δεύτερο μετάλλιο στην Ουγγαρία

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ ανδρών «έκλεισε» η ελληνική ομάδα τεχνικής κολύμβησης την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου στην πόλη Χοντμεζοβασάρελι της Ουγγαρίας.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ200μ επιφάνειας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η ομάδα 4Χ100μ επιφάνειας των ανδρών χάρισε μια ακόμη διάκριση στα γαλανόλευκα χρώματα, καθώς οι Γουίλιαμ Μπάλντουιν, Ηλίας Κρανιάς, Λουκάς Καρετζόπουλος και ο Αντώνης Τσουρουνάκης τερμάτισαν σε χρόνο 2:24.33 και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Νωρίτερα, στον προκριματικό του αγωνίσματος οι πρωταθλητές μας είχαν καταταγεί πέμπτοι με 2:29.87.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, Αντώνης Τσουρουνάκης κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό των 200μ. επιφάνειας με 1:23.21, η Ειρήνη Δεληγιάννη ήταν 6η στον τελικό των 50μ. επιφάνειας με επίδοση 18.53, ενώ η Αναστασία Τσίκλη τερμάτισε έκτη στα 800μ. υποβρύχιας με επίδοση 6:59.32.

Η ομάδα 4x100μ. επιφάνειας γυναικών, αποτελούμενη από τις Μυρτώ Αποστολίδη, Ειρήνη Δεληγιάννη, Σοφία Κτενά και Αναστασία Τσίκλη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό με 2:48.82, ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν κατετάγη στη 13η θέση στα 200μ. επιφάνειας με 1:24.82 και τέλος η Σοφία Κτενά την 14η θέση στα 50μ. επιφάνειας με 19.25.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα