«4,5 εκατ. ευρώ για Βιεϊρίνια»

«4,5 εκατ. ευρώ για Βιεϊρίνια»

Gazzetta team
«4,5 εκατ. ευρώ για Βιεϊρίνια»

bet365

Ο βρετανικός Τύπος επιμένει πως η Μπλάκμπερν εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ. Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ η αγγλική ομάδα.

Τα σενάρια για το μέλλον του Αντελίνο Βιειρϊνια, συνεχίζονται. Για μία ακόμη ημέρα ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στην περίπτωση του Πορτογάλου χαφ του ΠΑΟΚ. Η αρχική πρόταση των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του παίκτη φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και τα «Ρόδα» εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του άσου του «Δικεφάλου».

Το θέμα αναμένεται με αγωνία, όπως με αγωνία αναμένεται και η στάση του ΠΑΟΚ ειδικότερα σε περίπτωση που κατατεθεί αυτή η πρόταση από την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, μιας και η ρήτρα του παίκτη αγγίζει αισίως τα 15 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η έκδοση«Lancashire Telegraph»: «Η Μπλάκμπερν παραμένει στην κούρσα για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τους υπεύθυνους της ομάδας να συνεχίζουν της συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Πηγές από την Ελλάδα μάλιστα μας ανέφεραν πως η Μπλάκμπερν είναι έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 4 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του 25χροου άσου και από τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να αφήσουν τον παίκτη να φύγει με αυτό το αντίτιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα