«Casus belli τα περί Β' Εθνικής»

«Casus belli τα περί Β' Εθνικής»

Gazzetta team
«Casus belli τα περί Β' Εθνικής»

bet365

Σίγουρος για την επιλογή του να δηλώσει την ΑΕΚ στην Α2 και όχι στην Β' Εθνική εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μπάμπης Καραμανλής. Αντίθετα, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, θεωρεί λάθος την απόφαση της ΚΑΕ.

«Στόχος μας παραμένει η συμμετοχή στην Α1. Αποτελούν casus belli (σ.σ. αιτία πολέμου) για εμένα τα περί Β’ Εθνικής. Για αυτό άλλωστε αποφάσισα να πάρω την ευθύνη και να δηλώσω την ομάδα στην Α2», δήλωσε στην Ώρα για Σπορ, ενώ για το ενδεχόμενο να μετατραπεί η ΚΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης είπε: «Είναι μια λύση. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή».

Πάντως την απόφαση της ΚΑΕ ΑΕΚ να δηλώσει συμμετοχή στην Α2 θεωρεί λανθασμένη ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. «Πιστεύω ότι έκαναν λάθος οι άνθρωποι της ΑΕΚ που δήλωσαν την ομάδα στην Α2 και όχι στη Β’ Κατηγορία, ώστε να διώξει από πάνω της το βραχνά των χρεών», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας (Ράδιο Γάμμα) και πρόσθεσε: «Μακάρι να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και δη τα οικονομικά που αντιμετωπίζει, όμως στην Α2 του χρόνου μεταγραφές κοινοτικών δεν μπορεί να κάνει, υπάρχει ήδη τελεσίδικη απόφαση στα αρμόδια όργανα της ΕΕΟΔΑΚ για οφειλή σε Έλληνα αθλητή της και τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα εν όψει ΕΕΑ και του πιστοποιητικού. Αν η ΑΕΚ δεν παίξει στην Α2, το πρωτάθλημα θα γίνει με 15 ομάδες και η ίδια δεν θα παίξει πουθενά, αλλά τη μεθεπόμενη σεζόν, βάσει της νομοθεσίας, θα κατέβει δύο κατηγορίες και θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική».

 

Τελευταία Νέα