Παίρνει Μπλάζιτς ο Παναιτωλικός! (vid)

Gazzetta team
Παίρνει Μπλάζιτς ο Παναιτωλικός! (vid)

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr o Παναιτωλικός προχώρησε στην απόκτηση του Ζρντάν Μπλάζιτς! Ο Μαυροβούνιος πορτιέρο της Σταντάρ Λιέγης αναμένεται την Πέμπτη στο Αγρίνιο για να υπογράψει!

Ο Μπλάζιτς έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα καθώς για μια 3ετία είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Λεβαδειακού. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τους Βοιωτούς του... άνοιξαν την πόρτα για μια καλύτερη μεταγραφή και έτσι την περασμένη σεζόν ήταν παίκτης της Σταντάρ Λιέγης κάνοντας 13 συμμετοχές με τον σύλλογο του Βελγίου!

Ο Παναιτωλικός είχε ως τώρα δύο τερματοφύλακες, τον Τσενάμο και τον Μπαμπανιώτη, με τον Τεννέ να επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός πορτιέρο ιδιαίτερα ανταγωνιστικού για την θέση στην ενδεκάδα. Αυτός είναι ο Μπλάζιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο του Αγρινίου και την Πέμπτη αφού βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει στην συνέχεια θα ανακοινωθεί!

To who is who του Μπλάζιτς

ΟΝΟΜΑ: Ζρνταν
ΕΠΩΝΥΜΟ: Μπλάζιτς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:26/11/1982
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Τίτογκραντ
ΥΨΟΣ: 1.96εκ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Μπουντονοστ, Μόρναρ, Ποντγκόριτσα, Ζόρα, Ρούνταρ, Λεβαδειακός, Σταντάρ Λιέγης
ΔΙΕΘΝΗΣ: 7 συμμετοχής Εθνική Μαυροβουνίου

Με Πανιώνιο στις 13/8

Αλλαγή όσο αφορά το πλάνο των φιλικών του Παναιτωλικού! Το προγραμματισμένο για τις 12 Αυγούστου φιλικό με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να γίνει τελικά καθώς οι «πράσινοι» δήλωσαν αδυναμία. Έτσι οι Αγρινιώτες, μια μέρα μετά, στις 13 του μήνα θα παίξουν με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα