Στη λίστα το...θηρίο Αντριουσκεβίτσιους!

Στη λίστα το...θηρίο Αντριουσκεβίτσιους!

Αντώνης Κατσίκης
Στη λίστα το...θηρίο Αντριουσκεβίτσιους!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά σέντερ και καθημερινά στους Κυπελλούχους Ελλάδος προτείνονται δεκάδες παίκτες. Aπό αυτούς, ένας που ξεχώρισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του είναι ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.

Πρόκειται για έναν σέντερ ύψους 2.18, ο οποίος είναι 25 ετών και από το 2007 μέχρι και τη σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν στην Αλικάντε. Ο Λιθουανός σέντερ είχε επιλεγεί στο Νο44 του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ και αγωνίστηκε για μερικά ματς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Σικάγο Μπουλς.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους είχε 7,8 πόντους (58,9%βολ, 50,5% δίπ, 46,2%τρίπ), 5,6 ριμπάουντ και ένα κόψιμο σε 22,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και σε 34 ματς στην ACB με τη φανέλα της Αλικάντε. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του και προσπαθεί να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί για τον 25χρονο σέντερ. Πάντα ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, με τον οποίο, όμως, υπάρχει μεγάλη απόσταση και έτσι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος προσέχουν για να έχουν και γι' αυτό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα