Θαπατέρ... πενταετίας στην Λοκομοτίβ

Θαπατέρ... πενταετίας στην Λοκομοτίβ

Θαπατέρ... πενταετίας στην Λοκομοτίβ

bet365

Στην Λοκομοτίβ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλμπέρτο Θαπατέρ, ο οποίος βρέθηκε στην Μόσχα και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Με πλησίασε ο Ολυμπιακός» τόνισε ο Ισπανός.

Πριν από λίγες ημέρες οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι ο Θαπατέρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λοκομοτίβ και λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση. Ο Ισπανός μέσος ταξίδεψε στην Μόσχα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους Ρώσους, με την Σπόρτινγκ να τον αφήνει ελεύθερο.

«Όταν ανέλαβε ο Κουσέιρο την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενθουσιάστηκα με την ιδέα να με καλέσει να συνεργαστούμε και πάλι. Έτσι, όταν αυτό συνέβη, ήμουν πνευματικά έτοιμος να μετακομίσω στην Ρωσία. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν διστακτικός, καθώς από την μία θα συνεργαζόμουν με έναν προπονητή που τον ξέρω καλά και από την άλλη η Λοκομοτίβ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και έχει υψηλούς στόχους. Με πλησίασαν ακόμη η Πάρμα, η Νιούκαστλ και ο Ολυμπιακός, αλλά επέλεξα την Λοκομοτίβ για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Θαπατέρ.

 

Τελευταία Νέα