Προβλημάτισε η Καβάλα

Νίκος Τσιώκος
Προβλημάτισε η Καβάλα

bet365

Η Καβάλα ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 στα Πηγάδια και προβλημάτισε με την απόδοσή της, καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις.

Στη Ξάνθη και τα Πηγάδια βρέθηκε σήμερα η αποστολή της Καβάλα, όπου αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα, που πραγματοποιεί εκεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Οι «αργοναύτες» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε φάση. Στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους και ο Δρόσος απείλησε στο 72' με ένα σουτ.

Όμως, οι Κύπριοι έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και νωρίτερα ο Βαγιέχο σταμάτησε δυο φορές τον Ντίξον στο 47' και στο 49', ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 76' δίνοντας τη νίκη στη Νέα Σαλαμίνα, που είχε ευκαιρία και για το 2-0 στο 89' με τον Λούκμαν. Έτσι, στη μακεδονική ομάδα θα πρέπει να αναλύσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Οι συνθέσεις

Καβάλα: Μπαρνέσκου, Κωνσταντάρας, Αυλωνίτης, Δεληζήσης, Σίρκοβιτς, Καρντόσο, Μαραγκός, Καραλής, Γκόβας, Νασλίδης, Γιάννου
Επαιξαν και οι: Βαγιέχο, Βλάχος, Σακό, Μαυροβασίλης, Δρόσος, Αποστολίδης, Ελευθεριάδης

Νέα Σαλαμίνα: Μίλιτς, Γκόεμς, Μοντέστ, Γκαρσία, Ζαπρόπουλος, Βουνκ, Νίκιτς, Χατζηπαντελίδης, Λούκμαμ, Αλέκου, Μποστάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα