Ξανά στο... εδώλιο η Δόξα

Ξανά στο... εδώλιο η Δόξα

bet365

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε για ακόμη μία φορά την Δόξα Δράμας. Σε αυτή την περίπτωση για το γεγονός ότι δεν διεξήχθη η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό με δική της υπαιτιότητα.

Δε λένε να σταματήσουν οι κλήσεις για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας από την Football League. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε τους «μαυραετούς» σε απολογία την προσεχή Τετάρτη (03/08) για το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της ανόδου δεν διεξήχθη με δική της υπαιτιότητα.

Βέβαια, όταν στη λίγκα... έτρεχαν να θέσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης και ζήτησαν από τις ομάδες να έχουν 11 ενεργά συμβόλαια, προκειμένου να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μάλλον... παρέβλεψαν να προβλέψουν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν σίγουρο ότι θα τραυματιστούν. Άλλωστε, από διακοπές επέστρεψαν και αναγκάστηκαν εν μέσω καύσωνα να αγωνίζονται ανά δύο ημέρες... Η Δόξα, λοιπόν, λόγω τραυματισμών παικτών της δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε με τον ΟΦΗ ούτε με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Τετάρτη 03/08/2011 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για τον αγώνα των PLAY - OFFS μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στις 01-08-2011.

Συγκεκριμένα: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν διεξήχθη, διότι η εγκαλουμένη προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 11, 16, 21, 22 και 33 του ΚΑΠ. Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».

 

Τελευταία Νέα