Kληρώνει την Παρασκευή!

Gazzetta team
Kληρώνει την Παρασκευή!

bet365

Αν και κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για την νέα σεζόν!

Ίσως η κίνηση αυτή, να ανακοινωθεί δηλαδή το βράδυ της Τρίτης ότι θα γίνει η κλήρωση την Παρασκευή να είναι και ενδεικτικό της τύχης που θα έχουν την Τετάρτη οι εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας σχετικά με την απόφαση για υποβιβασμό τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας για την κλήρωση αναφέρει:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 14:00, στο ξενοδοχείο SOFITEL θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League αγωνιστικής περιόδου 2011 – 2012».

Νέος πρόεδρος!

Πάντως το πρωί της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου θα υπάρξει και τακτικό διοικητικό συμβούλιο όπου μεταξύ άλλων θα εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος αφού ως γνωστό ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο!

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης όπως ανακοίνωσε η λίγκα έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή Νέων Μελών Συνεταιρισμού.

2. Ενημέρωση επί θεμάτων Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

3. Εκλογή Προέδρου.

4. Ενημέρωση Σώματος για αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Ε.Π.Ο.

5. Κλήρωση Πρωταθλήματος Super League 2011 – 2012.

6. Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα