«Ακριβός για μας ο Τισόνε!»

«Ακριβός για μας ο Τισόνε!»

«Ακριβός για μας ο Τισόνε!»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια, Πασκουάλε Σενσίμπιλε, εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί ο Φερνάντο Τισόνε δεν χωράει στα πλάνα των «μπλουτσερκιάτι» και περιμένει την πρόταση του Ολυμπιακού!

Το πετύχαμε στο Μιλάνο, όπου στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Serie B, διαπραγματευόταν την απόκτηση του Ελβετού γκολκίπερ της Γιουβέντους, Αλεξάντερ Μάνινγκερ και παρ' ότι ήταν και ακουγόταν αρκετά βιαστικός και απασχολημένος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του gazzetta.gr.

Ο λόγος για τον τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια, Πασκουάλε Σενσίμπιλε, ο οποίος ευχήθηκε να βρεθεί η χρυσή τομή και να ο Αργεντινός μέσος, Φερνάντο Τισόνε να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό...

«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό!»

«Το θέμα είναι υπαρκτό και η ελληνική ομάδα ήρθε πράγματι σε επαφή μαζί μας και ρώτησε να μάθει για το status του παίκτη και για το αν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε, αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου για το οικονομικό! Από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Serie B, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να διατηρήσουμε όλες τις οικονομικές συμφωνίες που είχαμε κάνει όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο Campionato.

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση γιατί ο Τισόνε είναι πλέον ακριβός για τον εφετινό μας προϋπολογισμό», μας είπε ο Ιταλός παράγοντας που συζητάει τον δανεισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή με option αγοράς.

«Σκληρός “κόφτης” με μέτρια τεχνική!»

Σκαλίσαμε λίγο περισσότερο το θέμα και επικοινωνήσαμε με τον συντάκτη που καλύπτει το ρεπορτάζ της Σαμπντόρια για λογαριασμό της έγκυρης “Gazzetta delo Sport”. «Σε γενικές γραμμές η περυσινή χρονιά ήταν καταστροφική για την ομάδα και σχεδόν κανένας παίκτης δεν διασώθηκε από το ναυάγιο του υποβιβασμού στην Serie B.

O Φερνάντο (σ.σ.: Τισόνε») δεν έπαιξε τόσο πολύ όσο πρόπερσι και δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Δεν ξέρω για ποια θέση τον προορίζει ο Ολυμπιακός, αυτό που μπορώ να σας πω εγώ, είναι ότι μπορεί προσφέρει σημαντική βοήθεια σαν “κόφτης”, γιατί παίζει πολύ δυνατά και σκληρά και είναι πολύ αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντά, χωρίς να φημίζεται ιδιαίτερα για την τεχνική του», μας είπε ο έμπειρος συνάδελφος Φίλιππο Γκριμάλντι, ο οποίος υπολόγισε στις 600.000 Ευρώ, τις μεικτές αποδοχές του παίκτη για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα