Τσιώλης: «Κανένα ψεγάδι για Βόλο»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Κανένα ψεγάδι για Βόλο»

bet365

Για ακόμα μία φορά ο τεχνικός του Άρη και πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης τάχθηκε υπέρ των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, τονίζοντας πως ότι έχουν κερδίσει, το έχουν κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στο «Sport FM Μαγνησίας», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αισθάνθηκα την ανάγκη χθες μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησα στους δημοσιογράφους στην Αυστρία να τοποθετηθώ και για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αρχικά για να υπερασπιστώ την δουλειά μου, τον ιδρώτα μου και το αίμα μου και μαζί με τους φιλάθλους που ήταν πρωταγωνιστές της πορείας των τελευταίων δύο χρόνων, αισθάνθηκα την ανάγκη να «φωνάξω» για την άδικη απόφαση κατά του Ολυμπιακού Βόλου», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας.

Και συνέχισε: «Ελπίζω η γνώμη μου να επηρεάσει το κοινό αίσθημα, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει πεντακάθαρα τους αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους και δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι για να θίξει την πορεία της ομάδας.
Δεν τίθεται καμία αμφιβολία, καθώς η ομάδα έχει αγωνιστική ταυτότητα και τακτική συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται και από τους αγώνες που έχει δώσει στην Ευρώπη. Ελπίζω με τις δηλώσεις μου έστω και την ύστατη στιγμή, έστω κι αύριο να αφήσουν την ομάδα ήσυχη και να μην πειράξουν.
Μπορεί οι δηλώσεις μου αυτές να παρεξηγηθούν από κάποιους αλλά έστω ηθικά να εκτιμηθεί από τη δουλειά που έκανα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το αν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που η ομάδα πέσει στην Football League, όπως αναφέρεται στον Τύπο, απάντησε:
«Έχω δουλέψει σχεδόν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι η ομάδα της καρδιάς μου και δεν θα με ενδιέφερε να προσεγγίσω άτομο που αυτή την στιγμή έχει συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν μείνει κάποιος παίκτης ελεύθερος και δεν έχει δουλειά και ζητήσει την βοήθειά μου φυσικά και θα το κάνω. Από την στιγμή που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του και είμαι ικανοποιημένος.

Ο Κώστας Καπετάνος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μου χτύπησε την πόρτα και από τη στιγμή που έψαχνε για ομάδα και είχα συνεργαστεί μαζί του, τον δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει να φοβηθεί από εμένα και ο Άρης έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφές του κινήσεις και δεν έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστή που έχει σύμβαση με άλλη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα