Εξελίξεις για... αποχωρήσεις!

Εξελίξεις για... αποχωρήσεις!

Εξελίξεις για... αποχωρήσεις!

bet365

Εβδομάδα αποφάσεων για κόφτη και... δανεικούς στον Ολυμπιακό, αφού μετά τη συνάντηση Μαρινάκη με Βαλβέρδε θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Γκαλίτσιος δεν... έπεισε και παίρνει τον δρόμο της εξόδου!

Σε αναζήτηση κόφτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ωστόσο στη συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Μαρινάκη θα συζητηθούν και οι αποδεσμεύσεις παικτών, με τον Βάσκο να θέλει ρόστερ 25-26 παικτών. Από αυτούς που ταξίδεψαν στο Έρμελο ήταν και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος όμως στις τελευταίες ευκαιρίες που είχε δεν έπεισε και εντός των ημερών αναμένεται συνάντηση για την... αποχώρησή του. Εξελίξεις πάντως αναμένεται να υπάρξουν και με τον Ρόμενταλ, αφού είναι πιθανή μια νέα επαφή με τον μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι. ο Έρμελο παρακολούθησε την κλήρωση των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα