Εκτός Μπάρτσα ο υιός Γκούντγιονσεν

Εκτός Μπάρτσα ο υιός Γκούντγιονσεν

Γιώργος Καραμάνος
Εκτός Μπάρτσα ο υιός Γκούντγιονσεν

bet365

Γενικό ξεσκαρτάρισμα στη Μασία, την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, όπου αποχώρησαν 78 πιτσιρικάδες που κρίθηκαν ανεπαρκείς. Μεταξύ αυτών και ο Σβέιν Γκούντγιονσεν γιος του νέου παίκτη της ΑΕΚ, Εϊντουρ.

Με τον ίδιο τρόπο που πριν από λίγο καιρό εισήλθαν στη Μασία 80 πιτσιρικάδες με την ελπίδα να ζήσουν το όνειρο της Μπαρτσελόνα, έτσι ακριβώς κόπηκαν 78 που κρίθηκαν ανεπαρκείς για να προωθηθούν. Μεταξύ αυτών υπήρχαν και δύο διάσημα ονόματα. Ο ένας είναι ο Σβέιν Γκούντγιονσεν (δεξιά στη φώτο) γιος του νέου παίκτη της ΑΕΚ, Εϊντουρ και ο Ζοσουά Ανγκόι Κρόιφ (αριστερά στη φώτο), γιος της κόρης του Γιόχαν (θα συνεχίσει στις ακαδημίες της Γουίγκαν).

Επίσης δεν θα συνεχίσει στη Μπάρτσα ο με ελληνικές ρίζες Τζέιμς Ευμορφίδης (προερχόταν από τον Αγιαξ). Το ευχάριστο είναι πως στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Σπανουδάκης, κάτι που σημαίνει ότι ο μικρός Ελληνας αντέχει στον σκληρό ανταγωνισμό της ποιο απαιτητικής ακαδημίας του κόσμου.

Οσον αφορά τον μικρό Γκούντιονσεν, για χάρη του παρέμενε στη Βαρκελώνη και η σύζυγος του Εϊντουρ που προφανώς θα μπορεί να έρθει πλέον στην Ελλάδα. Λέτε λοιπόν ο μικρός να συνεχίσει να μαθαίνει την τέχνη του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της ΑΕΚ στα Σπάτα;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα