Παρουσιάζεται η νέα φανέλα

Παρουσιάζεται η νέα φανέλα

Κώστας Παλαιολόγος
Παρουσιάζεται η νέα φανέλα

bet365

Παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση το απόγευμα της Τετάρτης στο ανανεωμένο κατάστημα «Red Store» του γηπέδου Καραϊσκάκη, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού για την προσεχή σεζόν. Η φετινή εμφάνιση αναμένεται να μην έχει πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την αντίστοιχη της περυσινής περιόδου, αφού θα παραμείνουν λίγο – πολύ οι ίδιες ρίγες, ωστόσο, η εκδήλωση αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 μ.μ. το απόγευμα στο ανανεωμένο κατάστημα « Red Store» του γηπέδου Καραϊσκάκη, αναμένεται να παρευρεθούν οι Αβράαμ Παπαδόπολους, Αλμπέρτο Ριέρα, Φράνκο Κοστάντσο, Σήφης Δασκαλάκης, Μάρκο Πάντελιτς και Φράν Γέστε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα