Συμφώνησε με Περόνε ο Αστέρας Τρίπολης

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Περόνε ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμάνουελ Περόνε.Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε την Δευτέρα στην Τρίπολη όπου έδωσε τα χέρια με τους Αρκάδες για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αστέρας Τρίπολης έψαχνε για έναν επιθετικό και πρώτος στόχος ήταν ο Αργεντινός. Ο Περόνε αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση και και συμφώνησε σε όλα με τους Αρκάδες για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 180.000.

Ο παίκτης είχε βρεθεί κοντά στον Πανιώνιο, αλλά η προσφορά του Αστέρα ήταν καλύτερη και ο ίδιος αποφασισε να δεχτεί την προσφορά. Πλέον για να ανακοινωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο παίκτης να πάρει την ελευθέρας της από την Αμόρθωση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα