«Τρέξιμο» για τον αμυντικό χαφ!

«Τρέξιμο» για τον αμυντικό χαφ!

«Τρέξιμο» για τον αμυντικό χαφ!

bet365

Η άσχημη ανασταλτική λειτουργία που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στα φιλικά της Ολλανδίας επισπεύδει την απόκτηση ανασταλτικού μέσου πιθανότατα από τη γαλλική αγορά με τον Καμπορέ να είναι ψηλά στην λίστα.

Τα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα σε Βέρντερ Βρέμης, Μπρέντα και Χέρενφεν φανέρωσαν στον υπερθετικό βαθμό τις αδυναμίες που παρουσιάζει η πειραϊκή ομάδα στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας στον άξονα.

Η απόφαση για ενίσχυση στη νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου μπορεί να έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, ο... παραπεμπτικός βαθμός που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στον συγκεκριμένο τομέα επιταχύνει τις διαδικασίες και όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Τα ονόματα που «παίζουν» είναι λίγο-πολύ γνωστά, όμως φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν για τα καλά στη γαλλική αγορά για να ενισχύσουν τον χώρο του κέντρου. Παίκτες όπως ο Κάρλος Σάντσες και ο Σαρλ Καμπορέ είναι πάντα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ωστόσο υπάρχει πάντα τόσο ο Άλντο Ντούσερ όσο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μια μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα αφορά είτε σέντερ φορ είτε παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της επιθετικής λειτουργίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα