ΤεσσΑΡΗΣ!

Gazzetta team
ΤεσσΑΡΗΣ!

bet365

Ο Άρης έδειξε πιο έτοιμος στο φιλικό... Super League που έγινε στο Ζέεφελντ! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ των Σακάτα, Σολτάνι, Τοπούζη και Νέτο! Ο Κουέβας σκόραρε για τον «Άγιαξ».

Εκτός από την ικανοποίηση της ευρείας νίκης και της καλής εμφάνισης, στον Άρη έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελούν. Ήταν η εμφάνιση του υπό δοκιμήν Αγκοστίν Στράνο που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αργεντινός είχε καλά τρεξίματα, έδειξε να μην στερείται τεχνικής και μάλιστα ήταν εκείνος που «έφτιαξε» το πρώτο γκολ για τους «κίτρινους».

Έτσι έπαιξαν

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Άρη ο Σάκης Τσιώλης με τους Βελλίδη, Καζναφέρη, Παπαζαχαρία, Στράνο (υπό δοκιμή), Λαζαρίδη, Οικονομόπουλο, Καντίδη, Τόχα, Πορτίγια, Σακάτα,Τσέζαρεκ να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα. Από την πλευρά του ο Στεφάν Ντεμόλ επέλεξε το 4-2-3-1 με βασικούς τους Φέγκρους, Κειτά, Πατσατζόγλου, Ντάσιο, Πάντο, Κώτσιο, Λίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Τζάνη.

Λίγες φάσεις και 1-0!

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλές φάσεις, αν και οι δυο ομάδες έδειχναν ορεξάτες για μπάλα. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυνατά στα πρώτα δέκα λεπτά και στο 4' ένα διαγώνιο σουτ του Μπεσέρα κατέληξε άουτ, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε και ο Άρης προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Φέγκρους. Όμως, οι «κίτρινοι» δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, καθώς ούτε η κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 13' ούτε το σουτ του Πορτίγια στο 20' δεν τον ανησύχησαν.

Στο 31' ο Σάκης Τσιώλης αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή, καθώς ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κρίστι Βανγκέλι. Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου και μια ασυνενοησία των Λίλα-Φεγκρούς στο 36' λίγο έλειψε να φέρει το γκολ, με τον Σακάτα να θέλει να «τσιμπήσει» την μπάλα. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του συλλόγου της Ηπείρου την μπλόκαρε προ του Ιάπωνα. Τελικά το γκολ ήρθε για τον Άρη στο 40', με την κεφαλιά του Σακάτα ύστερα από τη σέντρα του Στράνο, ο οποίος δοκιμάζεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γκολ με το... καλημέρα!

Στην επανάληψη ο Στεφάν Ντεμόλ άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ενώ ο Σάκης Τσιώλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Νέτο, Φατί, Μίσελ και Σολτάνι. Ο τελευταίος ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Άρη, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ πάνω στην κίνηση στο 49'. Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι κι ένα σουτ του Νέτο στο 53' κατέληξε άουτ, ενώ στο 54' μπήκε και ο Τοπούζης στον αγωνιστικό χώρο αντί του Σακάτα.

Μείωσε ο ΠΑΣ, απάντησε με δύο γκολ ο Άρης!

Μια σέντρα του Μίσελ στο 63' πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους επιθετικούς του Άρη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, καθώς ο διαιτητής είδε σπρώξιμο του Μίσελ στον Κουέβας, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για να μειώσει σε 2-1. Αυτό αφύπνισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Άρη, που μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν δυο τέρματα και διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Στο 68' ο Τοπούζης έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, αφού δεν μπόρεσε να το κάνει ο Παπαζαχαρίας, ενώ νωρίτερα ο Λαζαρίδης την είχε στείλει με κεφαλιά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ταμπάση.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαζαχαρίας σημείωσε γκολ, αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε καθώς είχε υποδείξει πέναλτι για σπρώξιμο στον Τοπούζη, με τον Νέτο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να χρίζεται σκόρερ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Νέτο στο 88' να καταλήγει κόρνερ και τους προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους από το φιλικό.

Οι συνθέσεις

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Στράνο, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Καντίδης, Τόχα, Πορτίγια, Σακάτα,Τσέζαρεκ (31' Βανγκέλι).
Αγωνίστηκαν και οι: Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σολτάνι, Τοπούζης, Γιαννίτης, Γιαννιώτας, Διούδης, Αγτσίδης, Κοτσώνης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φέγκρους, Κειτά, Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Ντε Βισέντι, Τζάνης.
Β' μέρος: Ταμπάσης, Μαργαρίτης, Τζημόπουλος, Χουτ, Μιχαήλ, Γεωργίου, Οικονόμου, Ανδράλας, Βίλα, Τσάνης, Κουέβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα