Το... stop για Μποκανί

Το... stop για Μποκανί

Νίκος Αθανασίου
Το... stop για Μποκανί

bet365

Ο Μποκανί που όπως όλα δείχνουν καταλήγει στον ΠΑΟΚ, άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά το κασέ του κρίθηκε απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού».

Από την στιγμή που ο Μποκανί έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την Μονακό μετά τον υποβιβασμό της, ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ του Λάζλο Μπόλονι φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του δυναμικού στράικερ αλλά και ο Παναθηναϊκός τον είχε κοιτάξει.

Το κασέ του Κογκολέζου, όμως, κρίθηκε απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Ένα κασέ που σύμφωνα με πληροφορίες άγγιζε το 1εκ. ευρώ και οι «πράσινοι» έκριναν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αυτή την... υπέρβαση για μια ομολογουμένως εξαιρετική περίπτωση επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα