Θέλουν Κλίνσμαν στις ΗΠΑ
Ο Γερμανός τεχνικός που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ποδόσφαιρο ζει μόνιμα στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και είναι ο πρώτος υποψήφιος να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αμερικής.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την ίδια θέση μόνο απαρατήρητοι δεν περνούν αφού οι Μαρσέλο Λίπι, Γκας Χίτινγκ, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, Τζέισον Κρέις, Σίγκι Σμιντ και Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα της Αμερικανικής ομόσπονδίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
