Γράψτε για μπάλα, διδάξτε την μπάλα!

Gazzetta team
Γράψτε για μπάλα, διδάξτε την μπάλα!

bet365

Παράταση μέχρι τις 31/8 παίρνει η μεγάλη κοινωνική προσφορά του gazzetta.gr! Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις υποτροφίες 122.000 ευρώ για σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας και προπονητικής λήγει σε ελάχιστα 24ωρα!

Αν το όνειρό σας είναι να περιγράψετε έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα ή να καθίσετε στην άκρη του πάγκου οδηγώντας την ομάδα σας σε τίτλους, το gazzetta.gr και το City Unity College σας δίνουν την ευκαιρία να το κάνετε πραγματικότητα!
Η μεγάλη κοινωνική προσφορά σε εποχές οικονομικής λιτότητας συνεχίζεται και μπορείτε να την προλάβετε και όσοι λόγω διακοπών, δεν προλάβατε τη διορία που πλέον μετατίθεται για τις 25 Αυγούστου. Η προσφορά περιλαμβάνει:

α ) Mία (1) πλήρη υποτροφία και άλλες οκτώ (8) με έκπτωση 50% για τη Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας Eurosport Journalism Academy του City Unity College.
β ) Οκτώ (8) υποτροφίες με έκπτωση 50% για τη Σχολή Προπονητικής Sports Sciences
γ) Όσοι ακόμα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα έχουν έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε ειδικότητα του κολλεγίου.

Κι επειδή η εμπιστοσύνη προς το gazzetta.gr έρχεται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φροντίζουμε να την ανταποδώσουμε στο ακέραιο! Έτσι για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα για τους ενδιαφερόμενους εκτός λεκανοπεδίου να παρακολουθήσουν μαθήματα από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή μέσω του LIVE STREAMING EDUCATION!

Οι σπουδαστές ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ θα κάνουν την πρακτική τους αλλά και έρευνες στο gazzetta.gr, καθώς και στο web radio του City Unity.
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν ειδικά τμήματα για φοιτητές και σπουδαστές, αλλά και έξτρα μαθήματα για web sites και blogs!

Πώς μπορείς να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει τις μεγάλες υποτροφίες;

Ο τρόπος είναι απλός. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Στείλτε στο [email protected] το δικό σας ρεπορτάζ για την αθλητική δημοσιογραφία, την προπονητική ή με το θέμα που εσείς θα επιλέξετε (έως 300 λέξεις).

Όλα τα ρεπορτάζ θα εξεταστούν από τη δημοσιογραφική ομάδα του gazzeta.gr μέχρι και τις 25 Αυγούστου, αντί για τις 18 που είχαμε ορίσει ως μέρα λήξης και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από την ιστοσελίδα μας στις 27 του ίδιου μήνα!

Το άρθρο μάλιστα του πρώτου, μεγάλου νικητή θα αναρτηθεί και στο www.gazzetta.gr!
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες ν’ αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, το κινητό ή σταθερό τους τηλέφωνο και το mail τους και τη σχολή για την οποία ενδιαφέρονται!

 

Τελευταία Νέα