Ρικέλμε: «Αν με χρειαστούν είμαι εδώ»

Ρικέλμε: «Αν με χρειαστούν είμαι εδώ»

Gazzetta team
Ρικέλμε: «Αν με χρειαστούν είμαι εδώ»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Χουάν Ραμός Ρικέλμε έθεσε αυτόν στη διάθεση της εθνικής του ομάδας ενόψει Μουντιάλ τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη υπάρχει ποιοτικό υλικό στην Μπιανκοσελέστε, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Μέσι όσο και στις συνεχής αλλαγές προπονητή.

Ο 33χρονος Αργεντινός αστέρας απέχει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το 2008, όμως όποτε θεωρήσουν οι αρμόδιοι ότι χρειάζεται, εκείνος δεν θα το αρνηθεί, όπως τόνισε: «Αν με χρειαστούν στα προκριματικά του Μουντιάλ, θα γυρίσω. Αν όχι, η ομάδα θα έχει ακόμα πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι θετικό, όταν αλλάζει προπονητή κάθε οκτώ ή εννέα μήνες. Ελπίζω πως θα φέρουν κάποιον τώρα, ο οποίος θα καθιερωθεί».

Όσο για τον Λιονέλ Μέσι, ο Ρικέλμε δήλωσε: «Εμείς οι Αργεντινοί είμαστε παράξενοι. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη και αντί να τον απολαμβάνουμε, αναρωτιόμαστε συνεχώς γιατί δεν παίζει όπως στην Μπαρτσελόνα. Στο Copa America ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πήρε νίκες».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα